sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2005

Aitamaalarin vasen varvas


"Muuntajamajakkasaari", 3. huhtikuuta 2005

Jostain syystä vieläkin hivenen kirvelee, vaikka jo äsken osasin asialle nauraa. Nimittäin erään ei-Jyväskyläläisen lehden Pöllölän näyttelyn tiimoilta tekemän jutun oman haastatteluosuuteni mystinen naistenlehtityyppinen lähestymistapa ja se silkka nerous jolla antamiani faktoja käyttämällä on aikaansaatu vaikutelma, joka on kauttaaltaan epätosi, ja jollain tapaa vähemmän mairitteleva... Outoa tosiaan. No, oma moka. Mitäs puhuin mitä puhuin. "No comments" pääsi unohtumaan. Ja ennaltaluku. Ei kyllä stana unohdu enää toiste. Joopa joo.

Ikävää lyttäillä tässä jonkun yksityshenkilön niskalimaista työpanosta näin julkisella foorumilla. Ei kun. Itse asiassa tämä on unta ja kaikki puheet jostain lehtiartikkelista ovat mielikuvitukseni tuotetta... Sitäpaitsi tuon kuvitteellisen artikkelin kuva ja otsikko olivat ihan jees.

Tänään (Lauantai, 2.7.) kävimme Päivin kanssa Oikokatu - Sepänaukio -tyyppisellä kirpputorireissulla, ja haaviimme tarttui Escher -palapeli sekä Bukowski -elämänkerta (yht. 3 €). Ilma oli kaunis. Siispä kävimme myös hampurilaisella ostoskeskuksen hämärissä sisätiloissa sekä kiersimme vähän tavarataloa. Sitten jatkoin matkaani tehtaan stuudiolle jossa maalasin tosi huonosti hirvittävää sontaa. Aitamaalarin vasen varvaskaan ei pysty pahempaan.

Pitänee ryhdistäytyä. Onneksi työn alla ei ollut tänään Muuntajamajakka, Venetsian Hervanta eikä Saari. Pari niistä pitäisi saada tämän kuun aikana valmiiksi, kun olen luvannut viedä töitäni näytille pääkaupunkiin heinäkuun aikana, ja haluaisin että mukana olisi jotain uutta. Viimeisimmäthän ovat tämän kuun jumissa Jämsänkoskella.

Nyt valvomme Live8:n parissa, vaikka videoimme koko roskan. Telkkarissa, Ylen Teemalla, soitti hetki sitten järkyttävä epäluontevan ikääntymisen kauhusakki Mötley Crüe. Koneelle palatessani BBC:n nettiradion suoremmassa lähetyksessä veivaa Paul McCartney Beatlesin Helter Skelteriä. Täytyy tunnustaa, että 80-luvulla se oli minulle Mötley Crüen biisi...


"Muuntajamajakkasaaren toinen puoli", 20. kesäkuuta 2005

Ei kommentteja: