tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

Musta flyygeli


"Lentäjälintu ja kolme ikkunaa", 31. toukokuuta 2005

Siinä meni taas yksi viikko notkeasti. Sunnuntaihin asti rassasin Ulkonaa ja Lohikäärmettä. Ja valmista tuli. Muun muassa sitä kävimme Pertin kanssa juhlimassa sunnuntaina, yhdellä... Maanantaina vernissaillessa oli niin heikkoa, että piti avata taitettava vuode keskelle lattiaa ja orientoitua. No, mitäs. "Perinteinen" juhannushan jäi osaltani kokonaan väliin.

Nuo valmistuneet taulut tuli myös Runen toimesta kuvattua. Laitan ne kotisivuille tässä joskus.

Tämä päivä vierähti suurelta osin Jämsänkosken Pöllölässä näyttelyä ripustellessa. Rohmusin itselleni huoneen, jonka keskellä lepää musta flyygeli. Sopii aika hyvin noiden kuvien (Lohikäärmelinnun suojeluksessa, Mahtava, Nomadit, Perhe, Pato, Ulkona) kanssa. Eikä näytä huone niin tyhjältä. Ensin meinasin ripustaa suurimpaan huoneeseen muitten kanssa, mutta oman näyttelyntilan mahdollisuus kiinnosti lopulta enemmän. Jännittää, pysyykö Nomadit seinällä, on nimittäin aika painava..
Siinä sivussa meitä artisteja haastateltiin (mutta se meni ohi, mihinkä lehteen), yhdessä ja erikseen, sekä otettiin sarja vain lievästi lavastettuja valokuvia. Omassa haastatteluosiossani juttu kampesi sikäli väärille raiteille, että Päivi voi saada hepulin kun näkee sanaa "avovaimo" käytettävän itsestään painetussa sanassa. Suojautukaa...

Huomenna seitsemältä avajaiset, sinne kaikki. Taidetalo Pöllölä, Koivukatu 18, Jämsänkoski.

Yllättävästi lähes heikottaa kun on kuusi ja puoli tuntia syömättä ja juomatta. Siis syökää ja juokaa. Niin minäkin nyt.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Päivi taitaa kuitenkin todennäköisesti saada hemulin. Päivi on niin jäätelönnälkäinen ja kvanttipyörryksissä, että kaikki reaktiot pehmenevät.

Maija kirjoitti...

Pääasia ettet saa mehumiln tätiä. Anteeks. Hemulin tätiä. Terv. eilen Muumipapan urotyöt loppuun (liikuttuneena) lukenut maija