tiistaina, kesäkuuta 21, 2005

Linnun selkäpuolen lopullinen muoto ja muuta sellaista

Taas täällä. Seinäjoella oli hienot kekkerit. Kaikin puolin. Kaksi keikkaa oli yli muiden, Nine Inch Nails ja Soul Tattoo, joka oli kyllä paras suunnilleen ikinä. Menkää ja kokekaa, jos tulee kulmille. Ällistyttävän pahuksen mahtavaa.

Ajattelin ensin kirjoittaa Provinssin tiimoilta enemmänkin, mutta ei jaksa. Voimat eivät ole kai vielä täysin palautuneet.

Maanantaina menimme suoraan juna-asemalta Taidemuseon Holviin hakemaan vuosinäyttelyn töitä. Sen jälkeen minulla ja Jaakolla oli haastattelusessio Keskisuomalaiseen sillan alla. Saa nähdä noteerasiko skribentti plurinoitani lainkaan. No, Jaakon projektihan tuo seinämaalausjuttu olikin. Minä olin vain jälkimmäisen maalauksen 2. improvisoija. Mikä oli kyllä hauskaa.


Jaakko Valo, Timo Sälekivi: Pätkii. Seminaarinkatu 18, (Ruusupuisto), Jyväskylä 2005. Tulkintoja siitä, mitä maalaus esittää, odotetaan mielenkiinnolla.

Tänään jatkoin taas maalausurakkaa tehtaalla. Sain aika hyvin tehtyä kaikkia kolmea työn alla olevaa. Harmaalla lotraamista, hiekkapaperihommaa ja muutama läpikuultava laveeraus. Sain liattua noin 40 pensseliä. Onneksi käytän vesiliukoisia maaleja, ei tarvitse tärpätillä suteja pestä. Tänään ois varmaan tullut pää vähän kippeeks.

Välillä puskee epätoivon hikeä. Enää muutama päivä aikaa. Kaksi työtä pitäisi saada valmiiksi, luultavasti Lohikäärmelinnun suojeluksessa ja Ulkona, mutta en ole varma. Jälkimmäinen on edelleen hieman ongelmallinen. Taivas ja linnun selkäpuoli hakevat lopullista muotoaan.

Näyttäisi menevän juhannuskin suurimmaksi osaksi työn merkeissä.

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Maalaus esittää havaintoa Loch Nessin hirviöstä.

Timppa kirjoitti...

3 hengen breakdance hyönteisen silmin.

Rune kirjoitti...

...ja ropotteja...