maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

LomaPäivä

A-puoli

Vietimme eilisen illan mystisten entiteettien ja kiehtovien yli-aistillisten kokemusten parissa. Tyhjensimme siis jääkaappipakastimen pitkästä aikaa. Tänään tuli uusi kaappi ja vanha vietiin pois. Siinä oli yllättävästi hommaa, ja piti välillä käydä Lounaispuiston grillillä tankkaamassa. Hieno ilma, mukava paikka ja ruokakin oli yllättävän ei-hassumpaa.

Innostuin eilen kuuntelemaan vinyyleitä, ja tänään jatkoin missiota pitkin päivää (Ramonesia, Siouxie & the Bansheesia, Luxuriaa, Puplic Image Limitediä, Psychedelic Fursia, Laibachia, John Foxxia, Human Leagueta, Young Godsia ja muuta outoa). Pitkä aika on siitä kun olen älppäreitä viimeksi kotona kuunnellut. Työhuoneella on levari ja muutama "olennainen" levy, joita tulee säännöllisesti pyöriteltyä. Fields of the Nephilimin Nephilim ja Elizium, Killing Joken Night Time, Virgin Prunesin If I die, I die jne. Tuommoista gootahtavaa materiaalia. Se on monesti aivan parasta. Kyllä 80-luku hallitsee yhä, ei voi mitään.

Lakritsijäätelöä uudesta jääkaapista, nukkumaan ja huomenna vaihteeksi töihin. Kai vissiin. Pitää ahertaa ti-to, kun pe on reissua Tampereelle Päivin sakin sukujuhliin. Mukavaa.B-puoli
(Say no to poetry -remix)


Lomapäivä.

Kotiaskareiden parissa.
Uusi jää/pakastinkaappi

styrox-roskan imurointia
vinyyli-koti-iltamat;
futua
goottia
ramoa.

Lounaispuiston grilli
grillilautanen
Aurinko.

Huomenna töihin. Jostain on
kaivettava rahaa

pitää
ostaa
taltta."Hei.", 26. tammikuuta 2005

Ei kommentteja: