keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

P1200


"Niin, mutta", 24. syyskuuta 2004.


Hain Päivin isän kyydillä Kaapelitehtaalla olleet taulut Beckeriltä, kaikki kolme. Moitteettomassa kunnossa olivat. Jäi vakuutusrahatkin saamatta...

"Ulkona" ja "Pato" edistyvät. Vähemmän on enää maalaamista, hiekkapaperihommia lähinnä. Tällä hetkellä itselleni tyypillinen tapa valokohtien tekemiseen on vaaleamman pohjavärin päälle laveerattujen tummien, läpikuultavien kerrosten poistaminen hienolla vesihiomapaperilla, joko kuivalla tai märällä. Yksityiskohtiin käytän lähinnä P800 - P1200 -karkeuksisia papereita, kuivana.

Tänään oli semmoinen ote vaihteeksi töissä että olisi voinut jatkaa vaikka kuinka myöhään. Välillä pitää kuitenkin käydä kotona latautumassa. Järkevöitymässä että voi taas artistifoitua.

Uusimman RockSound -lehden mukana tulleella cd:llä on muun muassa pirun hieno tunnelmapala Red Sparowes -nimiseltä ameriikkalaiselta orkesterilta, "Alone and unaware, the landscape was transformed in front of our eyes". Hyvää ja rumankaunista työmusiikkia. Niille, joille Isis, Neurosis ja vaikka Godspeed you! Black Emperor kolisevat, kappaleen (ja muuta melua) saa ihan laillisesti imuroida täältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos musiki vinkeistä!
Täytynee ladata koneelle
vähän uutta.

Et myyny Kaapelilla mitään?
Ite en saanu edes laitettua
tilaisuuteen maalauksiani.

-Lepotus