tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Uusi harrastus


"What!?", eli kuva joka ei liity mitenkään mihinkään. Tourujoen ranta, 9. elokuuta 2005.

Lauantaina ostin Terry Gilliamin Brazilin DVD:nä. Muuten hyvä, mutta pysähtyi kuin seinään noin 44 minuutin 26 sekunnin kuluttua heti sen jälkeen kun Sam Lowry on älähtänyt "What!?". Eilen aamulla (Ma) palautin sen työhuoneelle mennessäni liikkeeseen, antoivat uuden tilalle. "What!?" ja filmi pysähtyi.

Tänä aamuna työmatkallani tein jälleen palautustoiminnon ja ihmettelyjen, vakuuttelujen ("tätä on mennyt paljon kaupaksi, eikä kukaan ole valittanut", "minulla itsellänikin on tämä ja se toimii moitteetta") sekä muun jauhannan jälkeen antoivat uuden kappaleen. Tehtaalla Runen tietokone jämähti jauhamaan tyhjää noin 45 minuutin kohdalla, eli noin puoli minuuttia "What!?" :n jälkeen kylläkin samassa "chapterissa". Lisäksi kone kaatui. Toisella yrittämällä kone ei kaatunut, mutta kerronta pysähtyi joka tapauksessa. Kävin illalla vielä kaupunginkirjaston soittimella testaamassa (hankkiakseni lisävarmistusta siitä, ettei vika ole meidän soittimessa (ja Pleikkarissa...)) ja vika ilmeni jälleen. Siis huomenna kauppaan palautushommiin.

Voisin ottaa jo jonkun muun elokuvan. Spinal Tap? Fisher King? jaa-a. Varminta olisi pyytää rahat takaisin. Tällaisiin luuppeihin jumittuminen rasittaa.

Eli jännää on kuin elävällä tykinkuulalla...

Ei kommentteja: