keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005

Anemiako

iskee? Ei meinaa jaksaa mitään. Ponneton elämä. Ehkä pitäisi ruveta reippailemaan. Työhuoneella sentään jotenkin pysyy hereillä.


Siiven romutus. 26. syyskuuta 2005.

Viime päivinä olen panostanut pääasiassa romujälkien jättämiseen ja mustalla maalailuun. "Saaren" loppusuoran loppusuora alkoi tänään häämöttää, rupesin hakemaan "Venetsian Hervannan" pisimmän hahmon oikean "siiven" muotoa uudestaan, ja jonkinlaisen luonnostelun jälkeen pääsin sitä maalailemaan ja romuttelemaan.

Kaikkiaan tällä viikolla on ollut työn alla 8 taulua, 4 "mustavalkoista" ja 4 "tavallista". "Piilon" sain myös jonkinlaiseen alustavaan kuosiin, ja luulisi jopa ettei mene montaakaan viikkoa kun se on valmis. Vaikka mistä sen tietää. Tätä työtä tehdessä "Korppuun" samaistuminen sujui jotenkin tavallistakin paremmin.

Kuuntelen siis Veljeni Leijonamieli -äänikirjaa. Alku on aina yhtä hemmetin itkemistä, ei meinaa nähdä tehdä mitään. Äänikirjan lukija on muuten kertakaikkiaan loistava. Jarmo Heikkinen? Varsin tuttu ääni joka tapauksessa. Luonto-ohjelmista tai jostakin.


Alkuromutus. 26. syyskuuta 2005.

Hiidenvirta -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa pitäisi katsoa nauhalta pois. Ja apurahakuponginkin voisi täyttää. Ehkä huomenna.

Nämä kun muistas niin hyvä.
LA 1.10. YLE Teema klo 17.50 mestarin siveltimestä: Fernand Khnopff
SU 2.10. YLE Teema klo 17.50 mestarin siveltimestä: Arnold Böcklin


Kotikatselmiston top 2:
The Prisoner -DVD-boxi
Täysin ylittämätön englannin televiision mysteerisarja 60-luvun lopulta. Taidetta alusta loppuun. Aloitin taas ties monennen kerran tämän katsomisen. Tuskin tälläkään kertaa ymmärrän sen enempää. Joka tapauksessa.
Turbonegro: ResErection -DVD
Yllättävän hyvä ja koskettava. Ei ollenkaan niin rujoa urpoilua kuin odotin.

Hyvää yötä.

Ei kommentteja: