maanantaina, toukokuuta 09, 2005

Vaatteet on mun vaatteet


"Tulevien suurten asioiden kärsimätön odotus", 17. huhtikuuta 2005

Ostin nimipäivälahjaksi itselleni pääkallosukat ja mustan lippalakin, kuinkas muuten. Huomenna teen lisäostoksia. Huomasin, että nythän niitä kesävaatteita on kaupoissa vaikka minkälaisia, kesällä ei niinkään. Jyväskylän kirpputoreilta ei oikein tahdo löytyä mitään, järkevään hintaan ainakaan. Vaaterahat imaisen verorahasäästötililtäni, lupauksella maksaa ne heti takaisin tilille kun jostain mynttiä siunaantuu. Pitäähän niitä vaatteita jonain vuonna ostaa. Rahat menevät aika pitkälti työvälineisiin ja sen sellaiseen, eikä rääsyjä muutenkaan muista ostella, elleivät karise päältä tielle.

Pitää myös metsästää työhaalarit (ja mahd. ruma mainoslippis) ulkomaalaushommiin. Lupauduin apumieheksi erääseen projektiin, johon vierähtänee tovi. Noin viikko. Toivottavasti ei ole kovin kylmä.

Alkuviikon meinaan työstää työhuoneella niitä Jaroslavtauluja eteenpäin, etteivät jää viime tinkaan. Aika hyvin tuntuu sujuvan. Kumpikaan kuva ei ole teknisesti mitenkään ongelmallisimmasta päästä.

Pettymykseksi luulemani Nine Inch Nailsin With Teeth alkaa avautua. Se toimii sittenkin. Toivottavasti eivät peru Provinssin keikkaa.


Mitä? Kirkkaita värejä. 5. toukokuuta 2005

Ei kommentteja: