sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Homma hanskassa

MHV meni myyntiin Kaapelitehtaalta. Onnea uudelle omistajalle. Pitkästä aikaa jotain liikahtaa johonkin suuntaan. Onpa tuo esillepanokin ollut vähän heikkoa. Sille tulee jonkinlaista korjausta tulevaisuudessa. 3:n tämänvuotisen individuaalinäyttelyn lisäksi on varmistumaisillaan näyttely Helsingissä, Uudenmaankadulla. Ajankohta -07 loppu tai -08 alku. Tarkemmin myöhemmin.

Jätin Kaapelitehtaalta ylijääneet Arjen pikku harmit ja Arki II:n Beckerille. Saa vuokrata sieltä. Tai ostaa.

Tylsämielisen arkirutinoitumisen vastapainoksi päätin käydä Ismo Alanko Säätiön keikalla To 21:30 Tanssisali Lutakossa. Jonotin lipun 8:lta ja palasin töihin leima (jolla pääsee kaikkiin laitteisiin...) kädessä. Jatkoin jotain epämääräistä raapimista lateksihansikkaat kädessä, työnimi "Vieras"ta varmaankin (Musta taulu, hieman valkoista siellä täällä). Tehdessäni lähtöä 21:10 havaitsin leiman jääneen hanskaan. Tietysti, tyhymä! No, oli sitä vähän kädessäkin vielä. Iski pienoinen paranoia + neuroosi ja epäilin uskonevatko tämänpäiväiseksi leimaksi. Muotoilin mielessäni tapahtumat kompaktiin selitysformaattiin ja lisätueksi sujautin tuon lateksihanskan (vaiko PVC?) taskuuni todistusaineistoksi. Hanskaa ei kysytty ovella.Keikka oli kyllä mahtava. Parin tunnin pläjäys. Paikalla pakolliset huutelevat ja elämöivät pukumiehet. Oikein. Esimerkkiä. Atmosfääriä.

Jostain syystä en ole aiemmin tullut käyneeksi missään sisätiloissa Ismoa katsomassa, festareilla vain. No Sielun Veljet muutaman kerran, mutta se ei ole aivan sama asia...

Taitaa olla flunssaa.

Viikon vinyyli: Ville Leinonen & Valumo: Alive II (2LP)

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hahaa, aivan ihana tuo hanska / pääsylippu. Olisivatpa kysyneet! :)

nana kirjoitti...

sun kirjoitukset on niiiiin valloittavia!
löysin tän blogiprojektin muutama kuukausi sitten tuon coloriattaren kautta (foorumissa, sitten katsoin mitä on muuta tehnyt kuin vaikuttavan colorian ja sitä kautta päädyin blogiin)
ihan käsittämätön aarreaitta.
avaa ihan toisella lailla koko taiteilijuuden.