keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Kupongit

Sain jopa vietyä apurahalomakkeet liitteineen sinne minne pitikin eli taidetoimikuntaan. Liite, niinsanottu portfoliokansio on sen verran tuoreesti päivitetty malli, että askartelin teostiedot sisältävien A4:sten päälle liimattavat teoskymppikuvat vapaiksi ylimääräisistä reunoistaan tapettiveitsellä toimikunnan odotustilan esitepöydän ääressä. No, pääasia että.

Pari iltaa meni apurahakuponkeja ruuvaillessa. Adler Tippa S -koneella, milläs muulla.

Rocksound -lehden uusimman nro:n (#79) cd:llä on suurimmaksi osaksi pahuksen mahtavaa sohjossakävelymusiikkia. Esimerkiksi 65daysofstaticin "Await rescue", jonka voi kuunnella täältä , Minsk -yhtyeen "Bloodletting and forgetting", jota ei saa ladattua täältä mutta erään toisen kappaleen saa.
Iloinen yllätys. Orkesterien nimet sanoivat minulle järjestään ei mitään. Eipähän ollut ennakko-odotuksia. Paitsi tietysti "Ö-divisioonan demoluolapaukku" -odotus.

Taitaa mennä taas yötöiksi Jak3:en parissa, Päivin stunt-pelaajana.


"Lennä nyt", lokakuu 2005

tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Mennään pois, tämä on jo nähty.


"Odotus", 9. marraskuuta 2005

Artistin stuudiolla luomisprosessi on ollut hivenen nihkeä. Ei tulosta vieläkään, hitto soikoon. Tällä viikolla tosin valmistuu parhaassa tapauksessa kolme työtä, työnimet "Mennään pois, tämä on jo nähty", "Talo" ja "Saari", toivottavasti edes yksi. Aika tuntuu tavallistakin repaleisemmalta. Kaikenlainen reippaus on edelleen kateissa.

Edellämainittujen teosten jälkeen aion uppoutua tekemään "muotokuvasarjaa", x kappaletta 120 cm x 65 cm (sekä mahdollisesti 120 cm x 130 cm) kokoisia kuvatuksia hahmoista. Idea on noin kolmen vuoden takaa, mutta jotenkin olen vältellyt sen toteuttamista. Luonnostelin yhden suoraan kankaalle pari viikkoa sitten Sielun Veljien L'amourhan tahtiin, ja totesin homman luonnistuvan. Kaikenlaista tyyppiä on tuolla usvan takana jonossa. On pikkuhiljaa aika avata portaalit.

Olen palannut henkevän ja antoisan vapaa-ajan harrastuksen pariin. PS2:n Ratchet & Clank 3:n tahkoaminen on vireillä. Harvinaisen viihdyttävä aikavaras.

Muitakin asioita voisi tässä muistella, muttei nyt jaksa. Ehkä huomenna. Eli kuukauden päästä.


"Kasvihuone", 8. marraskuuta 2005