maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Vuodelepoa...


"Uni ", 10. lokakuuta 2005

Flunssa iski jo toisen kerran tänä vuonna. Parantelen sitä kotona. Ikkunanäkymästä päätellen ulkona näyttäisi olevan meneillään syksyn kaunein päivä. Jos nyt lähtee johonkin viheltämään, niin tauti iskee kunnolla, luulen. Hemmetin 16. Toisaalta, nyt kerkeää kuuntelemaan muinaisilta c-kaseteilta vanhaa Eppua, Lamaa, Peitsamoa ym. outoa, katsella Komisario Palmun erehdystä, piirrellä sekä rämpyttää tietokonetta. Mikä vuodelepo? Pyh.

Omituinen havainto. Meikäläisittäin ns. paremman musiikin ystävät ovat soluttautuneet kertakäyttöpoptähtimasinointiohjelman ytimeen, epäilemättä suorittamaan hienovaraista valistustehtävää nk. "alternative" -musiikin iloista. Nimittäin Idols -ohjelman taustalla, samalla kun ohjelmassa puserretaan Cranberriesin Zombieta ja Uniklubin ohjelmistoa, on havaittu soivan tähän mennessä ainakin Musen "Sing for absolution" (aika hyvin keksitty...) ja "Unintented", Placebon "Twenty years" sekä joko Magyar Possen Kings of Timen kappale nro 5 tai joku Godspeed You Black Emperorin Yanqui U.X.O.:lta. Hyvä. Jatkakaa.


"Uni (Nukkumatin junarata)", 10. lokakuuta 2005

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Huh! Musea! Ne olis pitänyt nähdä. Ihme juttu, että valitsevat tuommoisia hitaita tsipaleita, kun orkesterilta löytyis räväkämpiäkin mitä ois kiva vetää.

Timppa kirjoitti...

Ohjelman taustamusiikkina, ei kilpailukappaleina. Musen kappaleiden kirkumisyritykset voisivatkin olla melko viihdettä. Space dementia...

Päivi kirjoitti...

Myöhäisenä kommenttina (jälkihelpotuksessa lausuttuna): Luojalle kiitos LANGATTOMista KUULOKKEista! Nyt vasta tajusin oikeasti, mitä sieltä on kuulunut.

itte kirjoitti...

Musiikista en sano mitään, kun en osaa, mutta nuo sun sängyt "unet", AH, niistä mä tykkäsin: just niin pelkistettyjä ja tarpeeksi piirrettyjä, että mielikuvitus lähtee lenkille. KIVA!