torstaina, elokuuta 18, 2005

Tohkeista lesostelua

Loma on mennyt mukavasti. Mitä nyt toisinaan vähän satelee. Päivi kävi välillä Kansainvälisessä Väriseminaarissa (Iitissä) ja sain pärjätä pitkästä aikaa keskenäni. Hurjaa oli. Onneksi en sentään lähtenyt mihinkään avajaisiin kikkailemaan. Ei kun hurjaa on lähinnä se kun ei kukaan sano mielipidettään siitä mitä pitäisi kaupasta tuoda, niin enhän minä osaa päättää mitään. Hyvä kun ei vartijat tehneet ruumiintarkastusta hyllyjen välissä jahkaavalle hiipparille. Lopputulos oli, että ostin vähän kaikkea ja nyt ollaankin köyhiä.

Tiistaina kävimme Helsingissä näyttämässä muutamaa taulua ArtDiana -galleriaan ja samalla katsastamassa paikkaa. Homma sujui jouhevasti - siitä huolimatta, että murentelin pullaa pitkin gallerian pöytiä.

Galleria ArtDiana, Erottajankatu 5, Helsinki, 22.4.2006. Sinne kaikki. Vai onkohan tämä ensimmäinen aukiolopäivä? No, tarkastetaan.

Sovin eilen aikaisemmin mainostamani Taidekeskus Ahjon näyttelyajankohdan siirtämisestä. uusi pv on 12.9.2006. Hello Joensuu, I'm coming.. at last.

Ensi viikolla alkaa sitten maalailu. Nyt on ainakin Deadlineja.


Toissabloginen Nokkasaari päätyi kuvatekstin linkkisaitille, Kun Webmasterinsa, ranskalainen taiteilija, oopperalavastaja ja ties mitä otti yhteyttä kotisivuni palautelomakkeitse ja pyysi saada lisätä kyseisen piirustuksen sivuilleen. Itse asiassa saitin "galleria" -osiossa jokaisella osaaottavalla taiteilijalla on oma sivunsa. Hienoa. Dali, Giger ja minä (ja Anonymous children, ym.).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Awesome Blog! I added you to my bookmarks. Feel free to check out my site/blog on hip hop mp3 rap anytime!

Anonyymi kirjoitti...

En ole tiennyt kenen kuolleiden saari on mutta nytpähän tiedän. Ei ainakaan häpeä työsi tuolla galleriassa. Maltan tuskin odottaa ensi kevättä ja että livenä pääsen katsomaan kaikkea.
-jordan-