sunnuntaina, helmikuuta 13, 2005

Ilmeen säätöä

Sinne jäi Mahtava kesken vieläkin. Hahmon ilmettä pitää säätää. Yllättävän vaikea päättää se lopullinen sävy, mikä hahmon olemuksesta ja ilmeestä välittyy. Jos ilme on liian voimakas, kuvasta voi tulla rasittava, etenkin kun kyseessä on tällä kertaa lähestulkoon muotokuva. Ei virnistystä jaksa kauan tuijotella.

Toisaalta. Mahtava on ollut tekeillä alkuvuodesta 2003 lähtien, joten ei kai sillä mikään kova kiire voi olla. Ja tekeillä on muitakin. Itse asiassa naurettava määrä tauluja hyvässä vaiheessa juuri nyt. Jotakuinkin viisitoista, joista suurinta osaa teen aktiivisesti koko ajan. Joulukuun jälkeen ei ole valmistunut yhtään kuvaa, syyskuussa edellinen isompi. Välillä iskee epäilys, että noinkohan sitä osaa enää valmista tehdäkään. Jospa se oli siinä eikä lisää enää tule vaikka kuinka rassaa?

Tänään en kyllä tee taijetta yhtään. Katellaan huomenna taas. Sen kunniaksi käyn laittamassa Monster Magnetin Dopes to infinityn soimaan. Siinä on muuten rokkilevy.

Nähdään taas.

2 kommenttia:

Lepotus kirjoitti...

Jauzaa huomata, että muutkin
kuvataiteilijat lähestyvät internettiä
kirjoituksen keinoin.
Mielen kiinnolla luen toisten tekijöiden
vaiheista.
-Lepotus

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ensin kotisivun, sitten blogin! Olen aiemminkin nähnyt sun tauluja joskus tampereen epesillä seisoessani (oliko ne sun siel toisella puolel tietä?) Ei juuri muuten nykytaide aukea, mut noissa sun töissä on jotain, joka melkein itkettää. Hyvällä tavalla. Olen kiinnostunut lukemaan työskentelystäsi ja työvaiheistasi ja miten nuo taulut syntyy. Muutama musiikki linkki kertoo paljon. Meillä on sama maku. Ehkä se yhdistää muitakin sun faneja (meitä on täällä muutama, jotka jäi kaipaamaan hyvää näkymää Epesiltä). jesse